Thursday, May 31, 2007

Eindelijk de Tafelberg op


Hoe gaat het met jullie allemaal? Lekker genieten van het zomer weer in nederland? Hier is het weer erg afwisselend. Er zijn hele mooie,warme dagen en hele koude regenachtige dagen. Op die dagen zitten we veel binnen en dus ook op ons kamertje. Daarom twee fotootjes om jullie een indruk te geven van ons kamertje.

Het is heel gezellig en vaak erg rommelig..haha. We hebben te weinig ruimte om dingen op te bergen dus heel vaak liggen alle kleren, boeken, papieren van werk, documenten enzv door elkaar in de kamer. Binnenkort moeten we even tweedehands kastjes gaan kopen zodat we alles een beetje kunnen ordenen..haha ik ben zo'n ordelijk type!


Afgelopen weekend zijn Henk en ik eindelijk de tafelberg opgegaan. Schandalig eigenlijk dat we er in al die weken nog niet op geweest zijn...we wonen er notabene tegen aan. Het was mooi weer dus we besloten dat dit de dag was om omhoog te gaan. Doordat we tijdgebrek hadden (Henk moest rapporten schrijven) zijn we helaas niet helemaal omhoog gelopen, maar heel lui met het kabelbaantje gegaan. We wisten dat we bovenop erg lang en ver konden lopen, dus de keuze was snel gemaakt. Het table mountain national park is ontzettend groot. Je kunt er dagen in rond lopen...als we meer tijd hebben gaan we een grote tocht maken.

Lekker picknicken met appels, chips, sap en papaya. Heerlijk genoten van het uitzicht over de stad en de oceaan. Op de achtergrond zie je Robben eiland..

Blije gezichtjes in de mooie winterzon!!Achter ons zie je Devil's peak waar wij vanuit onze slaapkamer op uitkijken. Ons huis staat eigenlijk aan het begin van de helling van deze duivelse berg.


Uitzicht over kaapstad...Links van de foto ligt het centrum van kaapstad (staat alleen een deel van op de foto). Aan de voet van de berg die je ziet is ons huis met uitzicht over de haven en mooie baai. Wij wonen zeg maar op het stukje waar de afstand tussen berg en de baai het kleinst is.


Zo.. hopelijk kunnen jullie je nu een betere voorstelling maken van hoe wij hier zitten en hoe het eruit ziet. Helaas valt de schoonheid van deze omgeving niet in een foto te vatten...dus jullie moeten zelf komen kijken! We hebben slaapplekken zat!

Veel liefs en dikke kus van ons
XXXX

2 comments:

Anonymous said...

Wat een prachtige omgeving en schattig kamertje. Waar zijn al die slaapplaatsen dan?????? Zie jullie in juli! kus Désirée

Karin said...

Hoi liefjes,
Nu doet ie t wel, opnieuw aangemeld. Raar hoor! In ieder geval zijn de foto's prachtig!! En jullie kamertje is knus. Tot snel, kus Karin